Utvid interessene dine til mer enn bare fotografi

Det er mye som er verdt å bruke tiden sin på, og litt avhengig av hvilke interesser man har, kan det være fint å kombinere flere interesser, for å faktisk få dekket flere forskjellige behov, som man kanskje ikke får dekket på en annen måte. Noen interesser overlapper også på mange måter, sånn at man faktisk kan bruke noen av de ferdighetene man har fra den ene interessen, i den andre interessen også – og dermed kanskje komme bedre ut av det i forhold til begge to.

To av de interessene der dette gjelder, er for eksempel kryptovaluta og gambling, der man for eksempel spiller med casino tilbud. Dette er to domener som kanskje synes å være veldig forskjellige, men det er masse likheter mellom de to tingene, som gjør at de komplimenterer hverandre på mange måter og gjør at man kanskje kan bedre ferdighetene sine sammen.

Krypto og gambling, hva har de til felles?

Faktisk er det noen helt grunnleggende ting som krypto og gambling har til felles, som gjør dem til en ganske pussig, men morsom kombinasjon å drive med. For selv om det ene er å investere penger, så handler gambling litt om den samme typen risiko, selv om det er mindre sannsynlig at det man bruker faktisk fører noe sted, sammenlignet med det å ha aksjer i krypto for eksempel.

Dette er ting som at måten man tenker på penger og risiko er ganske lik. Man skal for eksempel behandle risikoen på den måten at man ikke spiller for penger man ikke har, penger man låner eller penger man trenger.  For den risikoen som er til stede ved både gambling og krypto, gjør det til noe man skal ta ganske seriøst. Aller helst bør man bare se det som underholdning, og det er i alle fall det gambling er.